Seksuologiepraktijk Groningen

 

Even voorstellen

Mijn naam is Gert Vels. Als seksuoloog ben ik werkzaam bij het zorgprogramma seksuologie van Psyq Groningen. Daarnaast werk ik een dag per week in de Academische huisartsenpraktijk van het UMCG.  In de praktijk is er met enige regelmaat contact met urologen, gynaecologen, bekkentherapeuten en huisartsen.

Als verpleegkundige heb ik zowel in de algemene als de geestelijke gezondheidszorg gewerkt. Vervolgens heb ik de opleiding Maatschappelijke Gezondheidszorg en de  Voortgezette Opleiding AGGZ gevolgd aan de Hogeschool van Utrecht. Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige heb ik ruimschoots ervaring opgedaan in de ambulante geestelijke gezondheidszorg. Sinds 2007 werk ik als seksuoloog.

Na de postacademische opleiding seksuologie bij het RINO te Utrecht (2008-2010) heb ik mijn registratie als seksuoloog behaald bij de NVVS, de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuologie. Ook ben ik speciaal opgeleid in het behandelen van seksverslaving c.q. overmatig seksueel verlangen. Deze behandeling wordt vergoed bij Psyq. Zie http://www.vatvanzelfwaardering.nl/.

 

Ik werk samen met mvr. M. van den Berg, arts-seksuoloog NVVS.

http://www.seksuologiepraktijkvandenberg.nl/